HandelsskolenOm HandelsskolenButik og HandelEUX BusinessEU VoksenEU StudentKlar til EUD/EUX10BusinessKUURSInternationale aktiviteterFremtidsmuligheder

Sociale aktiviteter

Det sociale liv

På Silkeborg Business College vil vi gerne skabe et godt socialt miljø for vores elever. Derfor arrangerer vi hvert år introduktionstur for alle nye elever, hvor vi bl.a. arbejder med teambuilding. På den måde lægges fundamentet for et godt studiemiljø, hvor du kan trives og få det bedste udbytte af undervisningen.

Elevrådet arrangerer regelmæssigt elevfester, og der er mulighed for at deltage i fredagscafé. 

Brug skolen i fritiden

Når dagens skema er slut, har du stadig mulighed for at være på skolen, uanset om du vil læse lektier eller bare hygge.

Skolen i centrum

Skolen ligger midt i byen, tæt ved både bus og tog. Dermed er vi også tæt på de butikker og kontorer, som vi samarbejder med i forbindelse med forskellige undervisningsforløb og projekter.

Elevråd

På skolen er elevdemokratiet i top. Derfor fungerer vores elevråd som en kommunikationsvej fra eleverne til skolens ledelse. Læs mere om elevrådet.

Skolen tilstræber at have den bedst mulige kommunikation til elevrådet og derfor afholder formanden møder med skolens ledelse så tit, det er nødvendigt. Skolens direktør deltager også i nogle af elevrådets møder, hvilket betyder, at der bliver gennemført relevante ændringer på skolen.

Fedt studiemiljø

Skolens områder er indrettet, så du har mulighed for at læse lektier, få vejledning, lave gruppearbejde eller bare hænge ud med vennerne i hyggekrogene. Du kan også spille bordtennis, bordfoldbold, pool og flere andre spil.

Fedt studiemiljø

Følg os på

Se flere billeder fra skolens hverdag på skolens Facebook