HandelsskolenButik og HandelGF1 – Butik og HandelGF2 – Butik og HandelFremtid - Butik og handel

Butik og Handel

Den korteste vej til erhvervslivet. Er du interesseret i handel, forretningsservice, it, administration - eller måske egen virksomhed?

Hvad er Butik og Handel?

Handelsskolen er vejen til et job i spændende virksomheder med gode muligheder for udvikling og karriere inden for service, butik og handel. En uddannelse inden for Butik og Handel er for dig, der næsten ikke kan vente med at komme ud og arbejde i det virkelige liv. Efter bare et år bliver du en del af erhvervslivet, og efter tre år er du færdiguddannet. 

Butik og Handel - gør dine muligheder til virkelighed 

Du tager en uddannelse, der stiller skarpt på dine evner og det, du brænder for at arbejde med, allerede mens du er på skolen. Dermed bliver du rustet til at bruge dine evner, når du træder ud i erhvervslivet.

Uddannelsen er for dig, der er klar til en uddannelse med fokus på det praktiske, og som giver dig mulighed for at vælge netop de fag, du er særligt interesseret i. 

Emma drømmer om at stå i butik

Kontakt os

Du kan ringe til os på tlf. 75 360 360 i åbningstiden, eller vi kan kontakte dig. Udfyld venligst alle felter, hvis du ønsker, at vi kontakter dig.