HandelsskolenOm HandelsskolenButik og HandelEUX BusinessEU VoksenEU StudentKlar til EUD/EUX10BusinessKUURSInternationale aktiviteterFremtidsmuligheder

10Business

Skal du i 10. klasse, og er du klar til nye udfordringer og oplevelser? Har du drømme og ambitioner om en fremtid inden for erhvervslivet?

Silkeborg Ungdomsskole og Handelsskolen Silkeborg Business College tilbyder sammen 10Business.

Klar til nye udfordringer og ny viden

10 Business er for dig, der gerne vil blive klogere på, hvordan erhvervslivet er skruet sammen, og hvilke krav det stiller til dig. Du er nysgerrig efter at vide, hvad der foregår ude i virksomhederne. Du har måske overvejet, om du skal gå på handelsskole efter 10. klasse og vil gerne finde ud af, om det er noget for dig.

Du skal være klar til at blive udfordret af nye fag. Du skal tænke, at det er spændende at blive en del af en hverdag, hvor du færdes på to skoler og bliver en del af ungdomsmiljøet på både Ungdomsskolen og Handelsskolen Silkeborg Business College.

Hverdagen og fagene på uddannelsen

På 10Business er du tre dage om ugen på Ungdomsskolen og to dage om ugen på Handelsskolen i Silkeborg. Du får undervisning i de obligatoriske fag for 10. klasse på Ungdomsskolen samtidig med, at du får lov at snuse til de fag, Handelsskolen i Silkeborg tilbyder. Du vil blive undervist af lærere fra både Silkeborg Ungdomsskole og Handelsskolen Silkeborg Business College. Du bliver fagligt dygtigere, så du er helt klar til din ungdomsuddannelse.

Godt undervisningsmiljø, hvor teori og praksis går hånd I hånd

10Business er en anden måde at gå i skole på. Undervisningen er meget varieret, og på Handelsskolen i Silkeborg kommer du til at arbejde med emner inden for f.eks. handel, butik, økonomi, marketing og innovation. Du arbejder med konkrete problematikker fra virkeligheden i forskellige virksomheder og brancher, og du får et indblik i, hvordan man starter sin egen virksomhed.

Bliv en del af et spændende ungdomsmiljø

Med 10Business bliver du en del af to spændende ungdomsmiljøer. På Ungdomsskolen vil du møde jævnaldrende unge fra hele Silkeborg Kommune. På Handelsskolen Silkeborg Business College, som ligger i centrum tæt ved tog- og busstation og ikke mindst bylivet i gågaderne, vil du komme tæt på eleverne og hverdagen på en ungdomsuddannelse. Dermed får du et godt indblik i, hvad der sker på en ungdomsuddannelse.

Bliv klogere på dit valg af ungdomsuddannelse

10Business er en del af den nye EUD10 (EUD 10. klasse), der forbereder dig til grundforløb 1 på ungdomsuddannelserne. Du får i løbet af året et godt indblik i, hvordan det er at gå på en handelsskole, og du vil blive introduceret til de tre andre indgange til erhvervsuddannelserne i små korte forløb. På den måde bliver du godt rustet til at træffe dit endelige valg af ungdomsuddannelse.

De fire EUD indgange:

  •  Omsorg, sundhed og pædagogik
  •   Kontor, handel og forretningsservice
  •  Fødevarer, jordbrug og oplevelser
  •   Teknologi, byggeri og transport

Kontakt os

Du kan ringe til os på tlf. 75 360 360 i åbningstiden, eller vi kan kontakte dig. Udfyld venligst alle felter, hvis du ønsker, at vi kontakter dig.