Praktisk info

Studie- og ordensregler for HHX-elever

Vi er glade for, at du har valgt HHX-uddannelsen på College360 Handelsgymnasiet i Silkeborg. Du kan se frem til 3 år, hvor vi har fokus på din faglige og personlige udvikling, mens du samtidig får nye venner – det glæder vi os til at opleve sammen med dig.

På Handelsgymnasiet kvalificerer vi dig til et liv med økonomi, sprog, handel, marketing og meget andet, så uanset om du vil læse videre eller starte din karriere i erhvervslivet efter endt uddannelse, er du stærkt rustet til fremtiden med en HHX-uddannelse.

Vi arbejder konstant på at udvikle undervisningen, så du får den bedst mulige og mest opdaterede uddannelse. Vi samarbejder bl.a. med erhvervslivet for at sikre kvaliteten af vores uddannelse, så det du lærer får et yderligere perspektiv. Du lærer også at arbejde med teori i praksis og at anvende forskellige arbejdsformer, så du har et godt afsæt for din videre karriere.

Vi forpligtiger os altså til at give dig en uddannelse af høj faglig kvalitet – til gengæld forventer vi, at du bidrager til at skabe et godt læringsmiljø ved at deltage aktivt i undervisningen.

Velkommen til Handelsgymnasiet!

Rektor Jens Ditlev Hansen

Disse studie- og ordensregler er udarbejdet i henhold til undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 1077 af 13/09/2017

Ro og orden