HandelsgymnasietOm HandelsgymnasietUddannelsens strukturStudieretninger på HHXTalentudviklingInternationale aktiviteterFremtidsmuligheder

Handelsgymnasiet i Silkeborg

Handelsgymnasiet (HHX) er en oplagt mulighed for dig, der har afsluttet 9. eller 10. klasse og som ønsker en gymnasial uddannelse med en erhvervsorienteret og international profil.

HHX er en 3-årig uddannelse sammensat af et grundforløb og et studieretningsforløb. En HHX uddannelse giver dig adgang til videregående uddannelser på f.eks. universiteter, handelshøjskoler eller erhvervsakademier på lige fod med andre gymnasiale uddannelser (HTX/STX). Du kan også gå ud i et uddannelsesforløb i en virksomhed inden for f.eks. revision, spedition og handel.

Jeg ønsker at starte på HHX

Få mere at vide om uddannelsen på Handelsgymnasiet i Silkeborg

Læs mere
Fremtid og karriere efter HHX

Med HHX får du mange spændende fremtidsmuligheder

Læs mere

Det fede studiemiljø i midtbyen!

Godt sammenhold, nye venner, lækre faciliteter, kreative events, fester og højt engagement.

På Handelsgymnasiet i Silkeborg vil vi gerne skabe et godt socialt miljø for vores elever. Derfor arrangerer vi en tur for alle nye elever, hvor vi bl.a. arbejder med teambuilding for derigennem at skabe grundlaget for et godt miljø, hvor du kan følge dig godt tilpas og få et godt udbytte af undervisningen efterfølgende.

Elevrådet arrangerer regelmæssigt elevfester, og der laves fredagscafé mv. Se mere under sociale aktiviteter.

Når dagens skema er slut, har du stadig mulighed for at være på skolen, uanset om du vil læse lektier eller bare hygge. Der er på HHX Silkeborg café-områder, aktivitetsrum samt studiecenter, hvor du kan hygge dig med de andre elever på skolen.

Handelsgymnasiet er beliggende midt i byen, tæt ved både gågade, bus og tog. Vi er også tæt på de butikker og kontorer, som vi samarbejder med i forbindelse med forskellige undervisningsforløb og projekter.

Sådan lød det fra Rasmus fra HH3E efter virksomhedsbesøget hos møbelproducenten Core One ApS.
Innovationsfaget på HHX er ifølge både elever og lærere skørt, anderledes og fedt. Og så er det desuden et fag, der kan gavne eleverne, når de står ov…
Som partner i Campus Bindslevs Plads har vores elever haft fornøjelsen af at hjælpe Silkeborg Bibliotekerne med deres markedsføring.
Innovationsfaget på HHX er ifølge både elever og lærere skørt, anderledes og fedt. Og så er det desuden et fag, der kan gavne eleverne, når de står ov…
Opfindsomhed og gode ideer var i fokus, da HHX finans-elever præsenterede deres bud på Jyske Banks nye koncept for unge kunder for et dommerpanel i ba…
Sådan lød det fra Rasmus fra HH3E efter virksomhedsbesøget hos møbelproducenten Core One ApS.