Kommende elever

HHX Brobygningsforløb og introduktionskurser

Går du i 8. eller 10. klasse? Test om en HHX-uddannelse er noget for dig i et brobygningsforløb.

Du kan vælge mellem et 2-dages eller et 3-dages kursus, hvor vi har sammensat et specielt skema, der præsenterer dig for en række fag og undervisningsforløb inden for fremmedsprog, økonomi og afsætning, som er centrale fag på, når man går på et handelsgymnasium. Ligeledes får du "smagsprøver" på nogle af tilvalgsfagene, f.eks. psykologi, kulturforståelse og innovation.

Som en del af forløbet vil en af studievejlederne på Handelsgymnasiet College360 orientere om HHX-uddannelsens indhold og struktur, samt hvilke videre uddannelsesmuligheder en HHX-uddannelse giver. Ligeledes får du mulighed for at få information om de øvrige uddannelser på College360. Du vil møde nuværende elever, der vil vise rundt på skolen og fortælle om deres hverdag som elev.

Du er altid velkommen til at kontakte Handelsgymnasiet College360 og aftale et individuelt forløb, hvor du har mulighed for at besøge skolen og følge undervisningen i en klasse.

Jeg valgte HHX, fordi jeg ville noget med handel og marketing. Jeg vidste fra familie og venner, at HHX var et godt valg. Brobygning var det sidste skub, som gjorde mig helt sikker i mit valg.

Christoffer Nedergaard

Facebook for HHX-brobygningselever 2018

FB-gruppen er lukket og kun til HHX-brobygningselever - her vil vi dele billeder og materiale fra forløbene.

Forstå HHX på 1 minut

Elev-Evaluering af brobygning