HandelsgymnasietOm HandelsgymnasietUddannelsens strukturStudieretninger på HHXTalentudviklingInternationale aktiviteterFremtidsmuligheder

Handelsgymnasiet HHX

Handelsgymnasiet er for dig, der vil arbejde med moderne vidensområder inden for virksomhedsøkonomi, samfundsøkonomi, sprog, IT og kultur.

HHX Silkeborg er en 3 årig gymnasial uddannelse, som er sammensat af tre måneders grundforløb og 2 3/4 års studieretningsforløb. En HHX uddannelse giver dig adgang til videregående uddannelser på f.eks. universiteter, handelshøjskoler eller erhvervsakademier. Du kan også gå ud i et uddannelsesforløb i en virksomhed inden for f.eks. revision, spedition, handel m.m.

Handelsgymnasiet er en oplagt mulighed for dig, der har afsluttet 9. eller 10. klasse, og som ønsker en gymnasial uddannelse med en erhvervsorienteret og international profil.

Vi tilbyder spændende studieretninger/linjer inden for økonomi, marketing og internationale forhold.

Hvad vi kan tilbyde
Finans
Almen økonomi
Økonomi og samfund
Innovation
Marketing og kommunikation
Marketing og sport
Global Business
IBB
Marketing og sprog
Sprog og kultur

Den enkelte studieretning oprettes ved minimum 28 tilmeldte elever.

Overvejer du at søge ind på HHX uddannelsen kræves der - som for andre gymnasiale uddannelser - at du godt kan lide at læse, sætte dig ind i nyt stof, lave skriftlige opgaver - altså at du godt kan lide at gå i skole. Især lægges der vægt på dine faglige forudsætninger i fagene dansk, fremmedsprog og regning/matematik.

 

 

 

Sådan lød det fra Rasmus fra HH3E efter virksomhedsbesøget hos møbelproducenten Core One ApS.
Her finder du alle de informationer, du som ny elev på Handelsgymnasiet kan have brug for.