Nyhed

KOMBINATION AF SKOLE OG OPLÆRING I EN VIRKSOMHED

I Danmark har vi en lang tradition for erhvervsuddannelser, der består af en kombination af skoleuddannelse og oplæring i en virksomhed.

Langt de fleste offentlige og private virksomheder oplever, at det er en god investering at indgå uddannel­sesaftaler. Aftalerne giver nemlig virksomhederne en ekstra ressource, som dag for dag bliver dygtigere og dygtigere. Faktisk bliver mange så glade for samarbejdet, at eleven ofte fortsætter i virksomheden efter uddannelsens afslutning. Kontakt erhvervskonsulenterne, hvis du ønsker at høre mere.

Mød Henrik Toft – direktør på College360
”Jeg glæder mig!” Så kort og godt lyder det fra Henrik på spørgsmålet om forventningen om at starte som direktør på College360. ”Vi står over for en ny og spændende fremtid, og den glæder jeg mig til at være en del af.”
College360 styrker udbuddet af uddannelser til unge i Silkeborg
College360 er fusionen mellem Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg, som nu samler det bredeste og stærkeste udvalg af uddannelser til unge og voksne under ét navn.
”VILJE TIL VIDEN” - SILKEBORG BUSINESS COLLEGE GENNEM 125 ÅR
I dag præsenterer Silkeborg Business College jubilæumsbogen ”Vilje til Viden”, som fortæller skolens historie i ord og billeder gennem 125 år. Bogens er udarbejdet og skrevet af museumsinspektør Keld Dalsgaard Larsen og journalist Kurt Balle Jensen, der sammen har skrevet en række lokalhistoriske bøger. Bogen bygger på en række skriftlige og mundtlige kilder og sætter skolens udvikling fra 1892 og frem til i dag i relation til byens og egnens udvikling generelt. Jubilæumsbogen er således både en historie om Silkeborg Business College, de merkantile uddannelsers udvikling i byen og et lokalhistorisk dokument, som er rigt illustreret med såvel historiske fotos som nutidsfotos.
ARRANGEMENT AF ERHVERVSILKEBORG
Som undervisere bander vi normalt ikke på skolens matrikel, men HOLD NU K… hvor var det et SUPER FEDT arrangement, erhvervSilkeborg havde stablet på benene i vores auditorium i fredags.
HVAD ER AUB?
Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) udbetaler lønrefusion til offentlige og private arbejdsgivere, der har udbetalt løn til elever under skoleophold.
125 ÅRS JUBILÆUM
Silkeborg Business College fejrer 125 års jubilæum
SUCCESFULDT ÅBENT HUS
Undervisere og elever på Silkeborg Business College havde lagt sig i selen for give de ca. 500 besøgende til Åbent Hus en god oplevelse.
CAMPUS HULEN, ET INNOVATIVT UGEPROJEKT
Et samarbejde mellem Silkeborg Business College og Th Langs skole.