SBC og Co.Campus Bindslevs PladsInternationale samarbejdspartnereProjekt frivilligOrganisationers adgangLegaterHandelsskolens vennerNyhederArtikler

Campus Bindslevs Plads

Et spændingsfelt mellem læring, kultur og kreativitet.

Silkeborg Business College indgår sammen med Silkeborg Kommune og 6 andre uddannelses- og kulturinstitutioner i et spændende nyt samarbejde om at skabe et tværgående og åbent læringsmiljø med kreativitet og kultur som særlige drivkræfter omkring Bindslevs Plads.

Derfor er Silkeborg Business College med:

Vi tror på udvikling i fælleskab

Silkeborg Business College har siden 1892 været en markant del af livet på Bindslevs Plads og har i hele perioden bidraget aktivt til udviklingen af Silkeborg. Derfor er det naturligt, at vi som skole går ind i samarbejdet omkring Campus Bindslevs Plads.Vi har for to år siden taget det første skridt til at vende os mod pladsen ved at fjerne et hus, så vi kunne få officiel indgang mod Bindslevs Plads.

Sammen bliver vi mere innovative

Vi tror på, at samarbejdet omkring Campus Bindslevs Plads vil skabe et spændende fælleskab omkring læring, kreativitet og kultur, som vil styrke alle institutionerne omkring pladsen. Innovation er et af vores fokusområder på skolen, og vi tror på, at vi sammen kan blive endnu mere innovative og skabe et spændende miljø på Bindslevs Plads præget af aktivitet det meste af døgnet. 

Læring, kreativitet og kultur til glæde og gavn for alle

Vi vil bidrage aktivt til at drømmen om fællesarealer, der byder på innovative og fleksible løsninger centreret omkring læring, kreativitet og kultur til glæde og gavn for vores elever, medarbejdere, det lokale erhvervsliv men især unge borgere i Silkeborg.

Bedre og sjovere læring.

Målet med Campus Bindslevs Plads er bedre og sjovere læring for flere på tværs af aldersgrupper og institutioner.

Stedet stiller rammer og ressourcer til rådighed for alle, der vil udvikle og afprøve nye læringsformer og dermed aktivt være med til at skabe et nyt læringsmiljø.

Her vil være liv og læringsaktiviteter fra morgen til sen aften med mulighed for på tværs af aktører at sætte nyt i gang, lave studieaktiviteter eller blot hænge ud.