Artikel
Handelsskolen

DEN ÅRLIGE TUR TIL USA MED EUD/EUX ELEVER

På Handelsskolen EUD/EUX har vi tradition for en årlig tur til USA med udvalgte elever.

Første del af turen går til Oklahoma i USA, hvor vi bl.a besøger Murrays State College.  Det er lokalt, landligt og autentisk på den helt gode måde med masser af burgers, baseball, store pick-up trucks og country & western music 😊. Her kommer vi rigtig tæt på helt almindelig amerikansk hverdagskultur og får oplevelsen hvordan det er at bo på et College. Opholdet er en blanding af aktiviteter med de lokale elever på og uden for campus. Fx. en tur til Texas, besøg på shooting range, deltagelse i undervisning, hjem og bo hos de lokale, casino, indianer-kultur mm. Inden USA turen har elever fra Murray State College besøgt Danmark og Handelsskolen. Det betyder, at der allerede er skabt relationer mellem eleverne inden turen, som der kan bygges videre på i USA.

Efter Oklahoma går turen videre til Washington DC og New York. Her får eleverne et indblik i en anden del af amerikansk historie og kultur. Storbyliv og mangfoldighed i NY og politik og historie i Washington DC.

Det er en fantastisk og uforglemmelig oplevelse for både elever og undervisere at være af sted. Turen varer mellem 3 og 4 uger og ligger normalt i marts og/eller april måned.

Billeder fra den årlige tur til USA i 2017 med EUD/EUX elever.

Artikel oprettet den 05.05.2017
Det er svært at sige, hvad jeg vil om to år, så det er godt, at man både kan komme hurtigt ud i erhvervslivet eller læse videre
Artikel oprettet den 24.01.2017
På erhvervsuddannelsen på Silkeborg Business College får eleverne takket været et nyt koncept en unik mulighed for at afprøve teori i praksis i tæt samarbejde med lokale virksomheder
Artikel oprettet den 08.11.2016
Nicolai Faarvang er handelselev hos Pressalit
Artikel oprettet den 08.11.2016
På EUS fandt jeg ud af, at det, der fangede mig, var fag som salg og service, IT og erhvervsøkonomi
Artikel oprettet den 31.10.2016
"Uddannelsen på Silkeborg Business College modnede mig fagligt og personligt og gjorde mig klar til at tage ansvar. Jeg blev godt forberedt til erhvervslivet, så jeg fik en god start”
Artikel oprettet den 06.10.2016