Om SBCOrganisationStrategi og VærdierKvalitetSBC og Co.

Brug af IT i det daglige

Bærbar pc og trådløst netværk

Tag din egen bærbar med i skole. Skolen anbefaler en pc med minimum Windows 8 eller nyere eller en MAC med iOS 10 eller nyere.

Overalt på skolen er der adgang til trådløst netværk, som du må bruge. Det hedder SBC-net. Har du ikke en bærbar pc, vil der være adgang til pc'ere i studiecentret i skolens åbningstid.

En af de første skoledage får du dit eget UNI-Login (brugernavn) og du skal kvittere på skolens regler om "god IT-adfærd". Du kan ændre dit password til dit UNI-Login efter behov på dette link.

Hvordan får jeg informationer i dagligdagen?

Som fælles informationssystem mellem skolens kontor, underviserne og eleverne bruger vi ELEVplan. Der vil du kunne se dit skema, dine karakterer og dit fravær.

På skolens ELEVIntra har du mulighed for at gemme dine dokumenter samt finde information, materiale, klassesites, IT-services vejledninger mv.

Vi gør brug af Facebook i forbindelse med nogle fag, og derfor kan det være en god ide at oprette en profil, hvis du ikke har en i forvejen. Link til skolens Facebook-grupper.

Kan jeg printe / kopiere?

Du har et antal print til rådighed alt efter uddannelse. Vi stiller ikke kopimaskiner til rådighed, men muligheden for at du kan scanne alle dine dokumenter mv. ind til din mail og så efterfølgende printe dem ud.

Det er muligt at udskrive på skolens printere fra eget udstyr, fx bærbare, tablets og smartphones. Dette kan gøres ved at sende dokumenter til en udskriftsside
http://hss-print.efif.dk/. Se vejledning på ELEVintra.

Studiekort:

I løbet af de første 14 dage skal du forbi Studiecentret (D2, 1. sal) og få taget et billede til dit studiekort, som du får gratis. Det kan du f.eks. bruge til køb af bøger, indgang til fester, til rabatter ved transport mv. (Erstatningskort koster 50,- kr.)

 

Hvordan kan jeg få hjælp, hvis der opstår problemer?

IT-service er skolens IT-afdeling, som tager sig af alle opgaver, der har med IT at gøre på skolens forskellige afdelinger.

I dagligdagen vil du kunne komme i kontakt med IT-service via mail eller ved at henvende dig i IT-service, bygning C i de daglige åbningstider fra kl. 8:00 til kl. 14:00.