For virksomhederJeg vil ansætte en elevJeg har en elev ansatFå en elev fra PraktikcentretEfteruddannelse

Jeg vil ansætte en elev

Mangler I en elev i jeres virksomhed?

Vi kan hjælpe din virksomhed med elever inden for Detail, Handel, Kontor, Event og Finans.

Der er mange fordele ved at ansætte en elev fra Silkeborg Business College. I kan som virksomhed få opdateret viden, nye idéer og frisk inspiration. Samtidig er det en stor fordel at kunne præge kommende medarbejdere, så I sikrer jer kvalificeret arbejdskraft til fremtiden.

Vi hjælper gennem hele elevansættelsen

Skolens erhvervskonsulenter hjælper dig med at finde den rette elev til netop din virksomhed og gennem hele ansættelsesprocessen.

Erhvervskonsulenterne har kontakt med en lang række virksomheder indenfor butiks-, handels- og kontorområdet i løbet af året for at skaffe elevpladser og hjælpe virksomhederne med at blive godkendt som praktikvirksomhed, rekruttere den rette elev og for at følge op på elevforhold.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uformel snak omkring mulighederne for at få en elev.

Rekruttering og uddannelsesaftale

Når virksomheden har taget beslutning om ansættelse af en elev, hjælper erhvervskonsulenten med rekrutteringen af den rigtige elev og udfærdigelse af uddannelsesaftalen. Læs mere om 'Sådan foregår elevansættelse'.

Virksomhedspraktik for vores skolepraktikelever

Din virksomhed kan få en af vores skolepraktikelever i praktik i op til 3 måneder uden omkostninger. Det kaldes virksomhedsforlagt undervisning (VFU).

I vores skolepraktik arbejder elever, som ikke har kunnet finde en ordinær elevplads i en virksomhed. Silkeborg Business College har skolepraktik inden for kontor og detail.

I vores praktikcenter inden for kontor arbejder skolepraktikeleverne i simulerede virksomheder, så de opnår samme kompetencer som i en rigtig virksomhed.

Inden for detailområdet arbejder vores skolepraktikelever i Silkeborg Business Colleges butik, som ligger på gågaden i Silkeborg.

Det har stor værdi for eleverne at komme ud i en rigtig virksomhed og afprøve det, de har lært i skolepraktikken. Derfor har du mulighed for at få en elev i praktik i din virksomhed i op til 3 måneder. Kontakt erhvervskonsulenterne for at høre mere om virksomhedsforlagt undervisning.

Få flere informationer ved
at kontakte en af vores erhvervskonsulenter.