For virksomhederJeg vil ansætte en elevJeg har en elev ansatFå en elev fra PraktikcentretEfteruddannelse

Efteruddannelse

Velkommen hos KompetenceSilkeborg

KompetenceSilkeborg er et ambitiøs kursus- og konsulenthus, der er sat i verden for at skabe udvikling.

Afdelingen driver en professionel kursusvirksomhed med mange forskellige kurser og uddannelser til enkeltpersoner, ledige og beskæftigede. Herudover har afdelingen en erhvervsafdeling i form af et konsulenthus, der hjælper virksomheder med strategisk kompetenceudvikling.

Vi er en del af Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg og opnår hermed synergier på tværs af mange brancher og når ud til virksomheder over hele landet, med både kurser og konsulentydelser.

Vi er en del af det offentlige uddannelsessystem, hvilket gør, at vi kan tilrettelægge kurser- og uddannelser med løntabsgodtgørelse, godkendte beviser og ECTS point.

Vi har mange konsulenter og undervisere tilknyttet og bruger vores netværk til at finde den helt rigtige konsulent til en given opgave, sparring eller udviklingsproces

Fokus på din virksomheds fremtid

KompetenceSilkeborg´s konsulentafdeling arbejder for mange forskellige organisationer over hele landet. Vi har altid fokus på, at kompetenceudvikling er en del af den samlede forretningsplan, så I opnår et stort udbytte, på både den korte og den lange bane.

Når vi arbejder strategisk med dig som erhvervskunde vil du altid arbejde sammen med en kompetent projektleder, der vejleder og rådgiver om strategisk kompetenceudvikling for hele din organisation. Når aftalerne er på plads om indhold og struktur, kan du som virksomhedsleder trygt koncentrere dig om din forretning. Projektlederen vil nemlig hjælpe dig med at holde fokus på forløbet og dermed sikre, at din virksomhed også fremadrettet har de nødvendige kompetencer og når sine mål.

Under et kompetenceudviklingsforløb vil vi knytte den underviser på, som præcis matcher opgaven. Projektlederen og uddannelsessekretæren vil altid følge med ved sidelinjen, så vi sikrer den højeste kvalitet i vores leverance.

Vi leverer ydelser inden for mange kategorier og vores store netværk gør, at vi gerne lader os udfordre inden for andre spændende emner. Du kan stole på, at vi ofte siger JA, men også giver opgaven videre til samarbejdspartnere, hvis vi mener, at det vil give dig et bedre udbytte.

KompetenceSilkeborg byder alle velkommen. Uanset om du er en stor eller lille organisation, jobsøgende, leder eller medarbejder.  

Få nye kompetencer